Sayu.!!! Rehat lah sayang .. 9 hari di ICU Nazrie pergi jua tinggal isteri sarat mengandung (8Gambar).

Loading...

Kota Bharu : Pegawai Imigresen Rantau Panjang, Muhammad Nazrie Mohd Asri, 27, yang mengalami kecederaan parah dalam kemalangan 20 januari lalu menghembus nafas terakhir di HUSM pukul 5 pagi semalam setelah 9 hari bertarung nyawa.

Dalam kemalangan itu dua pemandu kereta jenis Nissan Sunny, Mahidin Hamat, 57, dan penumpang hadapan, Mohd Adzlan Mohd, 32, maut di tempat kejadian akibat tersepit dalam kenderaan yang remuk mana kala Nazrie yang memandu Honda Civic cedera parah.

Muhammad Nazrie yang mendirikan rumah tangga awal tahun lalu meninggalkan seorang isteri Nur Husna yang kini sarat mengadung 5 bulan, apa yang berlaku mengundang pilu insan-insan yang mengenali nya dan juga isteri.

Jenazah Allahyarham akn di bawa ke rumah keluarga isteri beliau bagi urusan pengebumian. Berikut adalah alamat rumah keluarga isteri Allahyarham diLot 1018, A Persiaran Husna 2, Lorong Masjid Baung Bayam Kota Bharu, Kelantan.

Jenazah selamat disemadikan di Tanah Perkuburan Banggol, Jalan PCB telah di uruskan oleh anggota JIM Kelantan bagi meringankan beban keluarga Allahyarham, semoga rohnya tenang disana dan isteri serta keluarganya tabah, tiada lagi insan yang bergelar suami disisi, moga Puan Husna dapat bersalin dengan selamat nanti. Al fatihah.