Doakan baby dhani tertelan kerongsang 6gambar

Kuala Terengganu : Doakan baby dhani tertelan kerongsang 6gambar Seorang ibu Myra Shyuada cemas apabila bayi perempuan nya telah tertelan kerongsang tudung semasa anak kecil nya itu diriba oleh kakak nya didalam kereta semasa dia sedang memandu.

Bayi tersebut Nur Qhaulah Ramadhani kini telah dihantar ke Hospital untuk rawatan lanjut, ibu muda ini memuat naik kisah pilu bayi nya dilaman sosial memohon agar semua mendoakan dipermudakankan rawatan anak nya.

Assalamualaikum
Myra mohon kemaafan dari sahabat semua..mohon sahabat selitkan doa dalam sujud kalian untuk mendoakan anakanda myra nur qhaulah ramadhani di permudahkan urusan nya..sekarang baby dhani di hospital dan masih menunggu pakar untuk semua kemungkinan..myra mohon sangatsangat sahabat doakan anakada myra cepat sembuh.

(Tertelan kerongsang) dalam kereta tadi time myra drive n baby duduk atas riba kakaknya.
Myra merayu tolong selitkan doa kalian ketika sujud 5 waktu kalian..mami tak kuat..mami doakan semoga baby dhani kuat ye sayang -Myra Shyuhada

Sama-sama kita mendoakan agar dipermudahkan segala urusan baby Dhani di Hospital dan semoga ibu dan ayahnya kuat benda sudah berlaku tidak perlu kita nak cari kecuaian atau salah siapa.

Pada ibu bapa diluar sana setiasa lah mengawasi sikecil anda supaya perkara seperti ini tidak berlaku jadi kan pengajaran apa yang berlaku kepada Puan Myra dan Baby dhani. Credit fb Myra Shyuhada