Budak m4ngsa der4 n4zak meningg4l dihospital 8Gambar

Ampang : Budak m4ngsa der4 n4zak meningg4l dihospital 8Gambar Seorang kanak-kanak berusia dalam lingkungan 3 tahun bernama Khairul Akmal meningg4l dunia di Hospital Ampang dipercayai didera keluarga sendiri.

Suspek utama dalam kes ini adalah bapa tiri mangsa yang dikenali dengan nama khairul izani atau dikenali dengan nama Boy tiger.

Bapa tiri mangsa menghilangkan diri bersama ibu mangsa yang dikenali dengan nama Nuraini setelah menghantar mangsa ke Hospital Ampang dalam keadaan nazak.

Datuk mangsa yang datang ke Hospital Ampang setelah dimaklum kan keadaan cucu nya oleh salah seorang anak perempuan nya,namun cucu nya disahkan meningg4l dunia ketika menerima rawatan di Hopital tersebut akibat kecederaan mungkin didera.

Datuk mangsa telah membuat laporan polis di Balai berdekatan memaklumkan kejadian yang menimpa cucunya, apa yang berlaku mengejutkan kata datuk nya Menantu dan anak perempuan nya bersama anak-anak menetap di Taman Ampang Sujana.

Assalamualaikum

WANTED .. Khairul izani atau dikenali (Boy tiger)kini sedang dalam buruan Polis dan juga turut membantu pihak polis ahli keluarga yang lain untuk mencari perlaku berkenaan fakta kes bunuh Anak tiri yg sedang di dukongnya kejadian berlaku pada hari ini khamis 8/11/2018 masa kejadian lebih kurang dalam jam 10 pagi minta bantuan saudara2 dan ahli jemaah untuk mencari dan menjejaki beliau kini Boy tiger telah melarikan diri bersama isterinya dgn menaiki sebuah motor yamaha 125z berwarna kuning strikes hitam nombor kenderaan tidak dapat di knl pasti ,sekiranya dapat sila hubungi adik beliau
Nama:Ady

Tel:0173421872

Pihak keluarga telah memuat naik kisah ini dilaman sosial bagi megesan bapa tiri mangsa dan juga ibu nya yang dipercayai menghilangkan diri selepas menghantar mangsa ke Hospital Ampang.

Mengikut sumber lagi ibu mangsa kini sarat mengadung dan gagal dikesan sehingga kisah ini ditulis, kes ini kini disiasat oleh pihak berkusa semoga datuk ini tabah dengan dugaan yang menimpa cucu nya dan bapa tiri mangsa serta ibu mangsa dapat dikesan bagi membantu kes kematian trag1s cucunya ini tenang lah disana anak syurga . Al fatihah ~ Info penuh akan menyusul