Biarlah orang nak kata apa arwah tetap suami yang baik .. walaupun cara permergian arwah jadi hinaan sijelita ini tetap tabah (6Gambar)

Norazrin Azizan yang menunggang motosikal Yamaha 125Z, dipercayai hilang kawalan sebelum merempuh Mohd Azhan yang cuba melintas jalan.

Dalam kejadian 6.30 pagi itu,Norazrin , 26, mengalami pendarahan otak dan dibawa ke hospital untuk menerima rawatan.

Mangsa meninggal dunia ketika menerima rawatan di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian, 4.55 pagi tadi.

Dalam pada itu isteri arwah yang dikenali dengan nama Echah tetap tabah dengan apa yang berlaku walaupun kematian suami nya berpunca dari perlumbaan motosikal.

Sijelita ini tetap positif walaupun kadang-kala kecil hati dengan kutukan,cacian serta hinaan netizen pada arwah suami nya yang sanggup menggadai nya demi keseronokan.

Echah melalui laman sosialnya akan terus kuat walaupun si suami Imam nya ayah pada anaknya telah tiada pergi buat selamanya dijemput ilahi.

Dia memohon bagi lah masa dan ruang untuk dirinya terima semua ini disamping tanggungjawab dirinya yang juga seorang ibu kepada seorang cahaya mata.

Semoga Echah tabah dia selalu meluahkan rasa rindu nya pada arwah suami namun dia harus kuat, semoga roh arwah suaminya tenang disana. Al fatihah.

Sumber Asal : CoretanMedia